SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

JANDARMA SUBAY ADAYI ÖĞRENCİLER’DEN VALİMİZ DR. OSMAN VAROL’A ZİYARET

JANDARMA SUBAY ADAYI ÖĞRENCİLER’DEN VALİMİZ DR. OSMAN VAROL’A ZİYARET
Bu haber 16 Şubat 2018 - 11:53 'de eklendi ve 581 views kez görüntülendi.
   Ankara’da, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığında, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında eğitim gören ve bu sürecin bir parçası olan “Kıta Stajı Eğitimini” Amasya İl Jandarma Komutanlığında sürdüren (6) Subay adayı Eğitim Merkezi (SUEM) öğrencisi, İl Jandarma Komutanı J.Albay Selami AKŞİT ve Asayiş Şube Müdürü J.Albay Ömer KARABULUT’un da katılımları ile Valimiz Dr. Osman VAROL’u makamında ziyaret etmişlerdir.
        Ziyarette, Valimiz tarafından subay adayı öğrencilere, mülki görevlerin icra edilmesinde jandarmanın önemli görevler üstlendiği, jandarmanın müşterisinin vatandaş olduğu ve müşteri memnuniyetinin her zaman ön planda olması gerektiği ifade edilerek jandarmanın mülki makamlar ile ilişkileri konusunda bilgi verilmiştir.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA